Mitt i Kungsträdgården står jag på tå och försöker för mitt liv att hålla stilla den uppvikbara bländaren fotografen har gett mig. Det är viktigt att få rätt ljus. Så att kollektionen verkligen ”poppar”.

Pink Passion

När jag står där och i hemlighet önskar att armarna var tre meter längre slår det mig. Herregud – detta är faktiskt en kollektion jag är delägare i. Jag! Hur gick det här till egentligen? Jag som har passion för digitala nörderier fotar nu Pink Passion. För Wallderinska. Där jag är delägare! Känslorna lixom svallar till och leendes sträcker jag på mig. Lite för mycket. För fotografen skriker till när bländaren nästintill mer ser ut som ett paraply. Fort som attan rättar jag till det och modellen ler.

— Jag gillar verkligen de här kläderna. De känns smickrande för kvinnors figur, säger hon.

Just det får mig att le igen. För det var precis det jag intresserade mig för med märket. Att det inte är som alla andra. Att Marie Wallderin som startat det gjort det för att lyfta kvinnor, få dem att känna sig trygga i sin kropp och få en liten skjuts på vägen. Det är inte för inte man får en helt makalös rumpa i tightsen. Första gången jag prövade dem höll jag på att tappa hakan.

— Bländaren, Miranda. Håll upp bländaren, skriker fotografen skrattandes. Genast håller jag upp den igen samtidigt som jag tänker att det här är bara början!

Miranda Karlsson

Miranda Karlsson