Hej fina W-Crew! Den här veckan har varit en riktig bergodalbana. Den digitala världen står aldrig still och hur mycket man än försöker hänga med dyker det alltid upp något nytt.

Swish är ju ett himla smidigt verktyg! Vi älskar att det går snabbt och smidigt att handla i vår shop, så när vi fick meddelandet från Swish att de ska ändra sina inställningar blev det liv i luckan. Det visade sig inte vara helt enkelt, så vi har kallat in en expert!

Instagram är som ni vet ett stort intresse för oss, och vi är så måna om våra följare. Därför började vi bli lite oroliga kring det minskade engagemanget vi såg på våra bilder. Är bilderna inte intressanta, är copyn fel, hur kan vi göra det bättre? Ja ni vet, alla dessa typer av frågeställningar kommer upp. Så kommer det fram att Instagram uppdaterat sina algoritmer.

För er som kanske inte jobbar med detta så är det algoritmen som bestämmer vem som ska se vilket innehåll. Den baserar ditt flöde på ditt beteende, alltså vad du gillar, kommenterar, tittar på för videosnuttar och så vidare. Så egentligen är det en bra grej. OM det inte vore så att det styrs av robotar.

SÅ fina, underbara följare! Vill ni fortsätta att se våra inlägg (hoppas, hoppas) behöver ni gå in på vår profil och gilla våra senaste inlägg. Släng gärna in en kommentar på mer än 3 ord, så Instagram vet att ni inte är fejkföljare. 😉

Miranda i Lux set

Mitt i alltihop har jag inte känt att träningen känts så bra. Jag har haft ont, mått illa och känt mig allmänt risig. Jag började känna mig sjuk. Härligt – så där lagom inför midsommar. Envis som man är puttrade jag på och tänkte ”ja ja, det där går väl över”. Tji fick jag. Det sitter fortfarande (!) i, så det blev dags för läkarbesök.

Jag är inte en sån person som är rädd för läkare, men jag gillar inte att gå dit i onödan. Det finns folk som är sjuka på riktigt lixom. När jag väl träffar läkaren och beskriver mina symptom säger hon att hon misstänker en maginfektion – kanske en lättare form av salmonella! Rätt vanligt tydligen på sommaren.

Så summan av kardemumman, det blir en del hemmasittande för mig, ingen träning och en massa resorb. Vad tror ni om att lägga upp det på Instagram? :p

Håll er krya och ha en fantastisk midsommar! <3

/Kramar Miranda!