Så kom den. Äntligen. Som vi väntat! Jag stod inne på Pressbyrån med mitt pekfinger höjt i skyn, letandes efter titeln Wellness. Som ett barn på julafton sken jag upp när jag tog ner den högst upp från tidningshyllan och ivrigt bläddrade fram till reportaget. Reportaget om oss. Wallderinska.

framsida Wellness reportage sid 2

Det känns otroligt att kunna dela med sig av vår vision till så många människor. Att det är hälsa som ska vara i fokus för träningen. Inget annat. Att kunna lyfta hur vi ser på träning som något man unnar sig, inte straffar sig med känns stort.

Det är trots allt mycket det vi vill göra. Förändra. För oss handlar det om att överkomma hinder och få en boost för den man är. Vi vet att det låter klyschigt, men vi är faktiskt levande bevis på att allt går bara man har viljan.

Lux set - black,white,gold

I reportaget så visas vår Lux kollektion upp. En kollektion som finns i tre färger och är framtagen för att passa all form av träning. Nu är jag kanske inte den mest objektiva personen i fråga, men jag älskar verkligen mina Lux Set som jag har hemma. Crop toppen har en padding (som går att ta ut) som gör att min byst inte lyser igenom, om ni förstår vad jag menar. Spelar ingen roll att det är lite kyligt 😉

Lux tights maroon-white

Tightsen är höga i midjan vilket för mig funkar väldigt bra då jag känner mig lite osäker över min mage. Jag vet att jag absolut inte har något att skämmas över, och att jag verkligen duger som jag är. MEN efter min höftoperation har jag inte riktigt kommit tillbaka till den kropp jag känner mig bekväm med. Därför är Lux tight med sig höga midja en riktig confident boost för mig då jag känner mig snygg och samtidigt bekväm. Att den dessutom har en liten ögla där jag hänger mina nycklar, ja det är ju bara ett plus.

Men låt mig inte avslöja hela reportaget – in och köp tidningen och läs! 😀

Kom ihåg; Elegance is an attitude!

XoXo Miranda & Marie <3 <3

Miranda Karlsson

Miranda Karlsson