Vad roligt att just du hittat vår shop och läser om oss. 🙂

Jag heter Marie Wallderin och det är jag och min man John som från början startade Wallderinska.

Jag minns det som igår, men det var i augusti år 2014 aug när shoppen gick live för första gången. På den tiden var det jag och min man John som startade upp Wallderinska. När vi gick live hade vi arbetat i över ett år på den första kollektionen. Jag stångade mig blodig genom processen för att få varenda detalj exakt som jag ville, allt skulle vara perfekt, och det blev det. Resultatet blev Goldline Black som nu är vår signummodell.

Att vi från början startade Wallderinska berodde på att jag är kroniskt sjuk. Jag har en ovanlig Reumatisk sjukdom som heter Systemisk skleros eller Sklerodermi, den begränsar mig på en massa olika sätt och gör det väldigt svår för mig att ha en ”normal” anställning  (och helt ärligt är det ingen som vill anställa en sån högriskperson som jag är). Wallderinska var och är min räddning!

Här får jag möjlighet att arbeta under mina egna premisser när jag kan och när jag orkar. Jag får en meningsfull tillvaro där jag inte blir isolerad och sjukare som många tyvärr blir som har svåra diagnoser. Jag är extremt tacksam att jag har denna möjlighet och jag blir tyvärr bara sjukare och sjukare i min diagnos, MEN jag får möjlighet att arbeta och träffa fantastiska människor! Att se sina kläder på människor man inte känner är en helt fantastisk känsla som är svår att beskriva i ord. Det är lixom HEEEEELT GALET! 😀 😀

   

 

Så till 2018 då vi äntligen har fått in en ny person i Wallderinska! Hon är smart, rolig och såååå efterlängtad och heter Miranda. Miranda är nu en del av Wallderinska och det är vi två som driver W framåt, mot nya mål och högre höjder. Tillsammans vill vi lyfta kvinnor, inspirerar och få människor att våga ta steget. Våga att faktiskt göra det man vill och brinner för. Jag om någon är ett levande exempel på att det går! Kan jag kan du!

Pink passion tights

Välkommen att joina vårt W-crew. Vi är Wallderinska!

Marie

Marie Wallderin