Av Marie Wallderin

I dag är en sån där dag, en sån där dag som jag har 3 ggr i månaden och har haft i ca 16 års tid. Jag ligger på mitt tredagars dropp. Det är på Reumatologen på Karolinska sjukhuset i Solna, mitt andra hem kan man säga. Här spenderar jag så mycket av min tid, inte bara på mina droppbehandlingar utan även mina andra (extremt många) läkarbesök.

Marie

När jag ligger på dropp så gör jag det 6 h per dag och tre dagar i rad. Det värsta med droppet är att man mår såååå dåligt. Man får extrem huvudvärk och ont i hela kroppen. Man vill bara sova men det går inte, det tjuter av olika larm och höga röster är överallt. Dessa dagar är jag riktigt krockad och orkar inte med mycket varken under eller efter droppet.

I dag var dock en bättre dag för helt plötsligt dök min man John upp! Helt utan förvarning stod han här med kaffe och bullar och fruktbitar i famnen med sitt fina leende på läpparna. Vad gör du här? Du ska ju vara i Norrköping!! Han hade ett möte i Stockholm och passade på att komma hit för att pussa på mig och ge mig lite extra kärlek, som jag verkligen behöver dagar som denna. Jag blev SÅÅÅ glad och så överraskad 😀 Min man är verkligen världens bästa!!!! <3

John

Innan droppet gick igång hann jag med att diskutera detaljerna i våra kommande tights med våran producent. Vi ska ta fram ett par tights i en färg combo vi tidigare aldrig haft och genom en process vi tidigare aldrig använt oss av. Jättespännande tycker jag. 🙂

Om allt går enligt planen så bör vi ha dem inom 2 månader. Älskar att arbeta fram nya modeller och styles, det är ett av momenten som är absolut roligast med Wallderinska. Jag har så mycket tankar och idéer och så mycket jag skulle vilja göra! Men man får ta lite i taget.

Har du haft drömmar om att rita och ta fram egna kläder någon gång? Jag tror många, speciellt tjejer har det. Och jag tror att det finns en massa guldkorn därute. Vi kanske borde dra igång en design tävling?? Vad tror du om det? 😀

Rita en uppsättning kläder, tävla och vinn att få dem i produktion! Skulle du vilja vara med och tävla??? 🙂

Kramar Marie!